Praznično voščilo

Dragi naši!

Hočeš nočeš – iztek leta je čas refleksij. Ne le, da so pogledi nazaj in naprej neizogibni, so tudi izjemno koristni.

Nazaj? Za nami je leto, polno dogodkov, pozitivnih in manj prijetnih. Poskusimo si v spomin vtisniti najlepše. V SLS smo skupaj naredili nekaj odločnih korakov naprej. Vse leto smo osvetljevali težave slovenske politike, s čimer smo se trudili skrajšati reakcijski čas Vlade RS za iskanje pozitivnih rešitev v dobro slovenskega naroda. Po dolgih letih smo nastopili na predsedniških volitvah s svojo kandidatko in tako močno opozorili nase. Tik pred iztekom leta smo se razveselili zgodovinskega uspeha stranke na volitvah v Državni svet RS, kjer bomo dosledno uveljavljali program Dobrega gospodarja, ki na prvo mesto postavlja blaginjo državljank in državljanov.

Naprej? Čaka nas prelomno leto 2018, ki ga ob novi motivaciji iztekajočega čakam z velikim optimizmom. Veselim se naših uspehov, tako na državnozborskih kot tudi na lokalnih volitvah, obenem pa vam polagam na srce:

Preživite miren božič v krogu vam najbližjih, s ponosom se dan kasneje spomnite osamosvajanja naše države, čez teden dni pa pogumno stopite v 2018.

 

Hvala vam za delo, voljo in vero. Ponosen sem, da sem del tako uspešne skupnosti!

 

mag. Marko Zidanšek

predsednik Slovenske ljudske stranke

Preneseno iz strani www.sls.si