VABIMO K SPREMLJANJU

V prihodnjih dneh bodo na RTV Slovenija predvajane še štiri predreferendumske oddaje, v katerih tudi SLS predstavlja svoje stališče in argumente PROTI drugemu tiru v predlagani obliki.

  • Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek je argumente predstavil v predreferendumski oddaji Radia Maribor, ki bo predvajana v sredo, 20. septembra 2017, ob 17:30 na frekvencah Radia Maribor (Pohorje: 93,1 Mhz, Boč: 90,4 Mhz, Ožbalt: 87,7 Mhz, Trbonje: 93,8 Mhz) in prek spleta: http://4d.rtvslo.si/zivo/ramb.
  • Prav tako v sredo, 20. septembra 2017, bo med 16:30 in 18:30, v razširjenem terminu Studia ob 17-ih potekalo referendumsko soočenje Radia Slovenija. O stališču in argumentih SLS bo govoril vodja Strokovnega sveta pri predsedniku SLS in nekdanji minister dr. Andrej Umek. Vabljeni k spremljanju v živo na frekvencah prvega programa Radia Slovenija (Krim: 88,0 Mhz, Krvavec: 91,8 Mhz) in prek spleta: http://4d.rtvslo.si/zivo/ra1
  • V četrtek, 21. septembra 2017, bo na prvem programu TV Slovenija v živo potekalo drugo soočenje organizatorjev referendumske kampanje. Naše argumente bo tam predstavil  dr. Andrej Umek. Vabljeni k spremljanju v živo na TV SLO 1 ob 20. uri! Za ogled prek spleta: http://4d.rtvslo.si/zivo/tvs1.
  • Vodja Strokovnega sveta pri predsedniku SLS in nekdanji minister dr. Andrej Umek je argumente predstavil v predreferendumskih oddajah TV Koper, ki bosta na sporedu v četrtek in petek, 21. in 22. septembra 2017, ob 17:30 na programu TV Koper in prek spleta: http://4d.rtvslo.si/zivo/tvkp.

***

Ste zamudili katero od preteklih oddaj in objav? Ujemite jih prek povezav:

Prvo soočenje TV SLO 1, kjer je stališče predstavil predsednik SLS mag. Marko Zidanšek: http://bit.ly/soočenje_TVSLO1_Zidanšek

Krajši pogovor s predsednikom SLS mag. Markom Zidanškom na TV SLO 3 (od 17:15 naprej): http://bit.ly/TVSLO3_Zidanšek

Spletni klepet na portalu MMC RTV SLO z dr. Andrejem Umekom: http://bit.ly/MMC_klepet_drUmek

Preneseno iz strani www.sls.si